Vrienden van Nova

Vrienden van Nova, wie wil dat nu niet zijn? En wat is leuker om een vriend van Nova ook nog eens te kunnen bedanken voor zijn steun en toewijding? Het klinkt leuk, dat vrienden zijn van Nova, maar wat houdt dat nu eigenlijk in en wat levert het voor u op?

 

De gemeenschappelijke factor, Nova Melodica

Om u te informeren wat Vrienden van Nova inhoudt, beginnen we bij het begin. Jarenlang heeft Nova Melodica al een aantal donateurs. Dit kunnen oud-leden zijn, familie of vrienden van leden van het koor of mensen die Nova Melodica kennen via-via. De gemeenschappelijke factor, iedereen heeft een band met Nova. De donateurs worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen het koor, krijgen nieuwtjes te horen en ontvangen – voor wie wil- de combonoot. Als ruil vragen wij ze jaarlijks om een vrijwillige bijdrage voor Nova Melodica.

Alle voordelen op een rij...

Dat klinkt allemaal leuk, maar dit vertelt nog niet waarom u vriend van Nova zou willen worden. Is het bezoeken van een concert op een optreden in een kerkdienst niet al leuk genoeg? We zien daar vaak al trouwe bezoekers, wat heel fijn is. Maar een ‘vriend van Nova’ zijn heeft voor u nog andere voordelen. In het kort enkele voordelen op een rij :

What’s in it for Nova Melodica?

Juist, dat zijn redenen voor u om vriend van Nova te worden. Een andere vraag is waarom wij op zoek zijn naar nieuwe vrienden. Een van de redenen is dat wij een jongerenkoor zijn, we vinden het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om lid te worden van ons koor. Dat betekent niet alleen dat de repetities open en laagdrempelig zijn om eens te komen kijken, maar dat houdt ook een lage contributie in. Veel leden van ons koor zitten nog op school en hebben een bijbaantje. Een lage contributie zorgt ervoor dat we ook deze leden de mogelijkheid bieden om op het koor te komen. Mede door de vrijwillige bijdrage van ‘Vrienden van Nova’ kan dit mogelijk worden gemaakt. Als ‘vriend van Nova’ bent u vrij om te bepalen welk bedrag u wilt overmaken en hoe vaak u een gift geeft.

Het aanmelden voor ‘vriend van Nova’ is erg eenvoudig. U kunt een e-mail sturen naar info@novamelodica.nl met daarin de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres. Graag horen wij ook nog via wie (één van onze leden of bijv. via onze website) u op de hoogte bent gebracht over ‘Vrienden van Nova’. U kunt dit ook in uw e-mail vermelden.