Vrienden van Nova

We zijn heel blij dat wij een groep ‘Vrienden van Nova’ om ons heen hebben staan. Deze mensen ondersteunen ons financieel. Mede dankzij de bijdragen van deze mensen kan Nova Melodica bestaan!

Aangezien wij een jongerenkoor en -combo zijn, willen wij het zo laagdrempelig mogelijk houden om lid te worden van ons koor. Onze contributie is laag. We vinden het namelijk belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om lid te worden van ons koor. Veel leden van ons koor zitten nog op school en hebben een bijbaantje. Een lage contributie zorgt ervoor dat we ook deze leden de mogelijkheid bieden om op het koor te komen. Mede door de vrijwillige bijdrage van ‘Vrienden van Nova’ kan dit mogelijk worden gemaakt. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om lekker bij ons te komen zingen.

Zoals u begrijpt maken we ook veel kosten. Te denken valt aan de aanschaf en het onderhoud van geluidsapparatuur, vergoedingen voor dirigent(e), Buma-Stemra rechten en de aankoop van bladmuziek. Naast de sponsorbijdragen organiseren we zelf ook nog diverse activiteiten om financiële middelen te verwerven. Dit gebeurt bijvoorbeeld via deelname aan de Rabobank Clubsupport, Actie Bamboes en door middel van onze ledenactie (stroopwafels/kruidnootjes verkopen).

Wilt u Nova Melodica ook financieel steunen? Daar zouden we heel blij mee zijn! Alle bijdragen zijn welkom! Als ‘vriend van Nova’ bent u vrij om te bepalen welk bedrag u wilt overmaken en hoe vaak u een gift geeft. Scan de QR code of klik hier voor de betaallink. 

 

Neem voor meer informatie contact op via info@novamelodica.